Звіт по практиці з кулінарії
Звіт по практиці відображає і узагальнює досвід і навички практичної роботи студентів, які отримані в процесі навчання в навчальному закладі
Звіт відображає вміння орієнтуватися в професії, він показує наскільки студент може працювати в реальному житті на підприємстві. Чи ефективний як молодий спеціаліст.
Фахівці-професіонали допоможуть грамотно і правильно підготувати інформацію і структурувати звіт по проходженню практики, підберуть потрібні дані і матеріал, виконають необхідні розрахунки, докладуть необхідних ілюстрацій.
Звіт на замовлення по кулінарній практиці особливий. Такий звіт повинен відображати і специфіку роботи підприємства, де проходила практика, і показати загальну теоретичну підготовку, і навички кулінарного ремесла у студента. Це дуже складно.
Кулінарна практика проходить в основному на підприємствах харчування і торгівлі. Студенти-практиканти виконують великий обсяг робіт під час практики. Не треба замовчувати і такий факт, що приймаюча сторона часто експлуатує студента, примушуючи виконувати роботу будь-якого співробітника.
Виходить, що у студента зовсім немає часу, щоб збирати матеріал, обробляти його і вже тим більше писати звіт. А в звіті повинні бути відображені і вивчені нормативні акти, і описана структура підприємства, і дана схема технологічних процесів. А кулінарні рецепти, а аналіз меню. Та ще з додатком, наприклад, покрокових інструкцій в фотографіях. Нереально, якщо студент буде під час практики виконувати будь-яку роботу на підприємстві. Роботодавець постарається скористатися залежним становищем практиканта.
А замовлення звіту допоможе вирішити дані проблеми і відповідно до програми у студента буде хороша якісна робота.
Залишити відгук
Відгуки: 0, рейтинг: 0
...